lunes, 19 de marzo de 2007

Història 5

1 comentario:

Anónimo dijo...

Narra la llegenda una moto que assassinà a totes les persones que les voldrien conduir però cap persona s’acostava a aquella moto tenien por de que un dia elles fossin assassinades per aquella cosa estranyà.

Passaven els dies la moto continuava matant ales persones que al volien dominar. Però no ho van aconseguir, dies mes tard van reunir-se vint persones que volien venjar-se del causant de la mort de les seves famílies.

Es van reunir i van buscar a la moto per cremar- la quan van estar a punt de cremar-la li va salvar una persona aquella persona era al seu propietari de la moto i va parla amb la gent de la ciutat li va dir que la moto era lo unit que tenia a la seva vida.

Anys enrere tota la seva família havia mort en un incendi , quan el estava a punt de morir aquella moto li va salvar la vida , i gràcies a això el es va curar de totes les seves ferides llavors es va a quedar a viure amb la moto .

La moto al escoltar això es va recordar de totes les coses que havia viscut amb aquell home es va posar a plorar i es van anar junts cap un altre ciutat on viurien junts per sempre.
Però abans d’això la moto va reviure a totes les persones que havia mort. No era dolent con la gent es pensava.