lunes, 19 de marzo de 2007

Història 7

1 comentario:

Anónimo dijo...

Això va sobre una noia que es diu Belinda. Te 21 anys i es de Mèxic. Es una persona simpàtica i divertida, l’ encanta molt sortí amb la seves amigues.
El seu somni es ser cantat així que ella no ens pensa dos vegades i decideix anar en mon de la musica. Ella sap que els seus pares sempre estarà el seu costat.
Te una germana petita que es diu Àfrica .A la seva germana petita li agrada molt fer fotos a la seva germana, sempre que te temps lliura i la seva germana també.
Un dia l’hi van trucar per que fes unes proves de cantant ella no s’ho va pensa dos cops i va decidir anar. Quan va arribar allà la van agafar la primera. Aquell dia ella no ho sabia però l’hi canviaria la vida totalment.
Quant va acabar les proves, l’hi van preguntar si volia que li gravessin un disc. Ella tota decidida i no so va pensar, va donar un bot i l’hi va dir que si que allò era el seu somni i que ho volia fer realitat. Així que l’hi van dir que tornes demà per poder gravar el seu dic.
Quant va arribar a casa a la hora de dinar va donar la noticia i tota la seva família va estar orgullosa d’ella. L’hi van fer una festa molt gran per haver aconseguit el que ella sempre volia, i no deixar de lluitar pel seu somni. Quant va estar preparada va anar cap la discogràfica. Ella era la persona mes feliç que podies imaginar.