lunes, 19 de marzo de 2007

Història 6

1 comentario:

Anónimo dijo...

La noia del tro




Fa molt i molt de temps una guerrera molt i molt forta que volia ser la millor guerrera del mont.
Però ames i ames volia tindre un lloc a l’historia de el veterans un a trio de homes i dones am poders màgica, casual es dedicava a posaria odrera al mon dels mortals.
Aixa dons tota decidida va sortir per embarcar-se en una gran aventura ; nomes sortir dalli el seu pare candial dels veterans l iva regalar un cabia am poders sobre naturals .
Era un cabal molt rapat amb un a intel•ligència de 100% per 100% en totes les situacions y fossin pari-nos-els o no o fossen ;es danya rodet el cavall del tro.
Paro el problema que i avia era que aquest cavall no havia desenrotllat el seu potencial vertader.aixi dons es ban embarcar en una historia de molt perill .
No mes surtir del rasin-te del rei dels veterans millor dit la princesa guerrera es troba de capa ambons dels rols que vigirien AA por el primer que va fer baser en recordar-se’n de el que via llegit dels trulls amb la se va avia ,era que els trulls no es guiaven per luti sinó pel menjar que duien el que va fer va ser un enforma de pensa com o fira per enganya
Va lligaré seu cavall que encara no avia des peritat els seus poders i el va posar com a esquer per que el trull si acostes i dons quan el trull si acostar sen flotar un ostiac contra el cordill màgic que avia deixat la ceba avia en les cebes mans i que deia que no es podia trencarem res del mon, i un cop acabat això el seu pare li digué que La estava be per avui i que La avia fet molt per a compartires en una gran get rara i dema La