lunes, 19 de marzo de 2007

Història 10


1 comentario:

Anónimo dijo...

La foto és un graffiti del HOSH. Un graffiter molt conegut i respectat d’Hospitalet (Barcelona).
Aquest noi te 21 anys, viu a la Torrassa (l’Hospitalet) està molt buscat per la policia perquè te molts trens metros i de més pintats i l’han enxampat moltes vegades.
Ell pinta des dels 13 anys.
També a més de pintar canta hip-hop espanyol.
Aquest noi te una vida molt difícil, se li va morir el pare quan tenia 11 anys.
Ara viu amb la se va mare a una casa de 50 metres quadrats a la Torrassa, l’Hospitalet (Barcelona).
Als 15 anys va decidir deixar l’institut perquè ja li havien fet fora de uns quants.
Sempre està al carrer fumant porros, improvisant hip-hop, bevent, lianla, fent conya..., de tot amb els amics a la plaça espanyola de la Torrassa.
Treballa al supermercat Caprabo de Santa Eulàlia d’Hospitalet de reposador de productes, caixes, etc. Ha treballat de tot, ja que els seus estudis no li donen per grans feines de contractes indefinits.
Ell a més de treballar es camell, passa hatxis, i això els dóna per arribar, perquè amb el seu treball i el de la mare no arribarien.
Per totes aquestes coses Hosh ha estat 6 mesos al reformatori, just quan va fer els 14 anys i 1 any a la Model de Barcelona, ara fa 1 any, quan tenia 19 va entrar.
Té una moto robada, una Yamaha TZR 50 està tota tunejada. Li ha canviat el tub, el cilindre, el filtre, les tapes, la ha tapiçat tota de pel color negra, i moltes coses més.
Ha tingut molts problemes amb màfies amb la policia i amb molts més per deure diners.
Ara amb el tràfic té per pagar-ho tot i encara li en sobra.
És tant conegut per l’Hospitalet pels seus graffitis. Porta molts trens i metros pintats, i molts de ells son “whole cars” (tot el vagó sencer) i també te alguns “whole treins” (tot el tren sencer), els whole treins no se’ls fa ell sol. Els fa amb la resta de la seva “crew” (banda). Una de les seves crews mes famosa es la TVE crew, Tóma Vagón Entero crew, molt famosa a espanya, ja que hi ha graffiters de aquesta crew a Barcelona, Tarragona i Madrid.